blank
blank
blank blank blank
SAGT OM JÖRGEN BOND

Som föreläsare:
”Att välja Jörgen som föreläsare för tre av våra frukostmöten hösten 2009 i Stockholm, Göteborg och Ängelholm för att prata om hur man kan skapa gränslös förändring i företagens HR- och ekonomiarbete var en självklarhet för mig. Jörgen finns, syns och känns som föreläsare. Med sin självklara rockstjärneliknande dragningskraft och sina boots tar han publiken med storm, är oerhört inspirerande att lyssna på och får en att börja fundera i banor man inte visste att man kunde tänka i. I vår webbenkät gav deltagarna Jörgen uteslutande högsta betyg på såväl genomförande som innehåll och som jag ser det har vårt spännande samarbete precis inletts. Vi kommer att få se och höra mycket av/om Jörgen framöver både som föreläsare och rockstjärna.”
Kursansvarig på Agda Lön

Som utbildare:
"Jörgen som utbildare är en mycket inspirerande och entusiasmerande person med breda kunskaper inom flera områden. Han blandar vetenskaplig forskning med praktiska erfarenheter och paketerar detta på ett mycket proffsigt sätt. Jörgen är en kursledare som har förmågan att engagera och få med sig hela gruppen – Ingen går oberörd därifrån!"
Kursarrangör Falun-Borlängeregionen

Som coach:
”Att ha Jörgen som mentor innebär för mig att tanka energi. I Jörgen har jag en klok reflektionspartner som utgår från mina frågeställningar och bidrar med sin egen erfarenhet sammanvävd med adekvata förklaringsmodeller. Mina invanda tankemönster utmanas samtidigt som jag stärks i mina grundvärderingar. Mentorskapet är den ledarutveckling jag behöver!”
Chef Personalsupport Clas Ohlson

Som partner:
”Jörgen tänker spänstiga tankar och har modet att utmana sin omgivning i syfte att nå resultat utöver det vanliga. Jörgen är alltid påläst och har tagit sina idéer på grundliga konsekvensanalyser vilket också gör att Jörgen snabbt kan höja nivån på det som diskuteras, dvs det uppenbara är redan omhändertaget och utrett, här och nu ägnar vi oss åt kvalificerade diskussioner ... tack vare Jörgens förberedelser.
VD Bysell IT

Som ledare:
”Jörgen Bond utmanar och inspirerar människor i sin omgivning, skapar engagemang och det känns svårt att emotstå.
Jörgen ser en glädje att få göra saker tillsammans, det är viktigt för honom att jobba i team. Jörgen lyckas med att hitta en gemensam väg där individen, gruppen och organisation utvecklas och samtidigt skrattar. Visst är det härligt. Jag hade förmånen att jobba ihop med Jörgen under 1,5 år som har präglat mitt sätt att se på ledarskap, förändringsarbete och livet i stort. Det är något väldigt speciellt med Jörgen. Han har mycket kraft och brinner för det han gör: Jörgen formulerar väldigt tydliga budskap i sitt ledarskap och kan förmedla dessa på ett enkelt sätt. Det känns viktig för en organisation att ha med sig en sådan ledare som Jörgen Bond för att skapar framtiden.”

Ekonomidirektör i Landstinget Dalarna

blank
Jörgen Bond
blank
blank
blank
blank
CHANGE AGENT  •  Backgatan 3  •  793 32 Leksand  •  Tel: 073-920 03 60  •  jorgen.bond@changeagent.se
blank
Copyright © 2010 CHANGE AGENT
blank